Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιαση Αυτοκινητου Πρεβεζα - Ακτιο

Ειδικές Προσφορές (01/01 → 07/06)

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο

Πρεβεζα - Ακτιο Ενοικιαση Αυτοκινητων

Ενοικιαση Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Πρεβεζα - Ακτιο

Πρεβεζα - Ακτιο Ενοικιαση Αυτοκινητου

Πρεβεζα - Ακτιο Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Πρεβεζα - Ακτιο Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Πρεβεζα - Ακτιο Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Ενοικιαση Αυτοκινητου Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πρεβεζα - Ακτιο
Vans 9 Seats Diesel (H2)
Volkswagen Transporter TDI Diesel

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Πρεβεζα - Ακτιο Ελλαδα

Πρεβεζα Ενοικιαση Αυτοκινητου Για Τις Διακοπες Σας

Η Πρέβεζα είναι πόλη και λιμάνι της Ηπείρου, στο νοτιότερο άκρο της, στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου.

Είναι κτισμένη στη βόρεια πλευρά του πορθμού της Πρέβεζας, ο οποίος συνδέει τον Αμβρακικό κόλπο με το Ιόνιο πέλαγος. Απέναντί της, βρίσκεται το ακρωτήριο του Ακτίου Αιτωλοακαρνανίας, με το οποίο υπάρχει σύνδεση μέσω υποθαλάσσιου τούνελ. Εκεί βρίσκεται και ο Κρατικός Αερολιμένας Ακτίου που συνδέει αεροπορικώς την πόλη με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο και Λάρνακα.

Η πόλη διαθέτει μαρίνα για σκάφη αναψυχής, ενώ το λιμάνι Πρέβεζας είναι κόμβος επικοινωνίας μεταξύ Ηπείρου-Ακαρνανίας αλλά και Ελλάδος-Ιταλίας.

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental θα σας προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις κατά την παραμονή σας στην Πρέβεζα.

Ενοικιαση Αυτοκινητων Πρεβεζα Απο Την Imperial

Η περιοχή κατοικείται από τα Παλαιολιθικά χρόνια, πριν από το 200.000π.Χ., όπως μαρτυρούν παλαιοντολογικά αλλά και αρχαία ευρήματα της εποχής του Χαλκού. Η διαχρονική κατοίκηση της περιοχής φαίνεται και από τα ερείπια πολλών αρχαίων πόλεων, όπως είναι η Κασσώπη, ο Ορράος, οι Βατίες, το Βουχέτιο, η Πανδοσία, το Τρίκαστρο, η Ελάτρεια, η Εφύρα και η Νικόπολη.

Η πόλη χτίστηκε μετά την καταστροφή και ερήμωση της Νικοπόλεως από τους Βούλγαρους, πάνω στα ερείπια της αρχαίας Βερενίκης που ίδρυσε ο βασιλιάς Πύρρος. Μέσα στους επόμενους αιώνες, καταλαμβάνεται διαδοχικά από τους Ενετούς και τους Οθωμανούς, απελευθερώνεται το 1912, βιώνει τριετή σκληρή γερμανική κατοχή και ελευθερώνεται το 1944.

Σήμερα, η Πρέβεζα είναι μια χαρούμενη, ζωντανή πόλη που θυμίζει έντονα νησί και θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Με το ενοικιαζόμενο όχημα της Imperial Car Rental εξερευνήστε την και θαυμάστε τα πολλά της αξιοθέατα, μέσα στον οικισμό αλλά και στις γύρω περιοχές.

Δείτε στην πόλη της Πρέβεζας με τα στενά σοκάκια και τα νεοκλασικά κτίρια, το Σεϊτάν Παζάρ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τον ενετικό πύργο του Ρολογιού με το ηλιακό ρολόι, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους με το ξυλόγλυπτο τέμπλο, την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου με αγιογραφίες του 1780. Το κάστρο του Παντοκράτορα, με το ομώνυμο εκκλησάκι στο εσωτερικό του, κτισμένο το 1807 από τον Αλή Πασά, για να ελέγχει την είσοδο του Αμβρακικού κόλπου. Τις Καμάρες Νεωρίου Πρέβεζας, τα Οθωμανικά Λουτρά Αλή Πασά, τον Προμαχώνα, τα φρούρια Λασκάρας, Αγίου Ανδρέα και Αγίου Γεωργίου, το Μέγαρο της Εθνικής Τράπεζας.

24/7 Υπηρεσιες Πρεβεζα Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Έξω από την Πρέβεζα, με την άνεση μετακινήσεων που δίνει η ενοικίαση αυτοκινήτων Imperial Car Rental, επισκεφθείτε το γραφικό Βαθύ, το διπλό δέλτα των ποταμών Λούρου και Αράχθου στον Αμβρακικό κόλπο, με τις επτά μεγάλες λιμνοθάλασσές του, ένας διεθνούς σημασίας θαυμαστός υγρότοπος σπάνιας ομορφιάς.

Γύρω από τον Αμβρακικό κόλπο θα συναντήσετε τις πανέμορφες πόλεις Άκτιο, Βόνιτσα, Αμφιλοχία αλλά και την Άρτα στα βορειοανατολικά με τη λίμνη Πουρναρίου, ενώ θα σας γοητέψει το Μονολίθι με το παραλιακό αισθητικό δάσος και την παραλία του.

Επισκεφθείτε την αχανή αρχαία Νικόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικοπόλεως, τον ποταμό Λούρο και το δάσος Αγίου Βαρνάβα, τον Αρχάγγελο με το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, το δάσος Λεκατσά στη Μυρσίνη, το Καναλλάκι με τα ερείπια της αρχαίας Πανδοσίας, το Τρίκαστρο και την αρχαία ακρόπολή του, την αρχαία Κασσώπη στην Καμαρίνα, την όμορφη Παραμυθιά.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα Τιμες Ανα Ημερα

Η ενοικίαση οχημάτων Imperial Car Rental σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τις αμμώδεις, πεντακάθαρες παραλίες που εκτείνονται για 60 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα μέχρι την Πάργα και ακόμη πιο πέρα. Οι παραλίες Κανάλι, Καστροσυκιά, Λυγιά, Λούτσα, Αμμουδιά, Λύχνος, Πάργα, Βάλτος, Σαρακίνικο, Καραβοστάσι με την αρχαία πόλη Ελίνα, θα σας μαγέψουν.

Λίγο πιο μακριά αλλά με εύκολη πρόσβαση, επισκεφθείτε τις πηγές του Αχέροντα, τα Ιωάννινα, τα Ζαγοροχώρια αλλά και τη Λευκάδα και τους Παξούς.

Το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον και τα διάσπαρτα μνημεία ιστορίας και πολιτισμού της περιοχής σε συνδυασμό με τις γρήγορες μετακινήσεις που προσφέρει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου Imperial Car Rental θα σας αφήσουν με τις ομορφότερες ταξιδιωτικές αναμνήσεις που θα θέλετε να τις ξαναζήσετε!

Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Πρεβεζα - Ακτιο

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Περιλαμβάνεται στην προσφορά μαςΠεριλαμβάνεται στην προσφορά μας Πρεβεζα - Ακτιο

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας για δωρεάν ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Συνήθεις ΕρωτήσειςΣυνήθεις Ερωτήσεις Πρεβεζα - Ακτιο

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι, είναι μια πιστωτική κάρτα αναγκαίο, κλπ.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Εγγύηση Ενοικίασης ΑυτοκινήτουΕγγύηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου Πρεβεζα - Ακτιο

Η Εταιρεία μας σας εγγυάται ότι θα έχετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου…

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Συμβουλές προς Ενοικιαστές ΑυτοκινήτωνΣυμβουλές προς Ενοικιαστές Αυτοκινήτων Πρεβεζα - Ακτιο

Πριν από την αναχώρηση από τη χώρα σας μην ξεχνάτε το διαβατήριό σας, την ταυτότητά σας ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Υπηρεσίες με Επιπλέον ΕπιβαρρύνσειςΥπηρεσίες με Επιπλέον Επιβαρρύνσεις Πρεβεζα - Ακτιο

Η εταιρεία μας εκτός από την πλήρως ανταγωνιστική προσφορά αποφάσισε να παράσχει κάποιες επιπλέον υπηρεσίες

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πρεβεζα - Ακτιο | Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις)Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις) Πρεβεζα - Ακτιο

Ελέγξτε τους όρους και προϋποθέσεις για να μάθετε την πολιτική ενοικίασης


SSL Secure Site SSL Secure Site